Osvědčená klasika našich babiček – to je džem z červeného rybízu. Tento svěží kyselý a příjemně vonící džem je hladký a zcela bez zrníček. Ve skleničce najdete pasírovaný čerstvý rybíz svařený s cukrem, čerstvou šťávou z citrónu a přírodní citrusový pektin. Marmeláda z červeného rybízu od Marmelindy je tuhá tak akorát a proto je skvělá na slepování lineckého cukroví. Výborná je také na chlebu nebo na vánočce. Vyzkoušejte promazat jí korpus koláče nebo dortu, výsledek bude mít krásně vláčnou konzistencí a lahodnou sladkokyselou chuť.
Složení:
100g extradžemu z červeného rybízu od Marmelindy obsahuje nejméně 70g červeného rybízu, 30g cukru, čerstvou šťávu z citrónu a přírodní citrusový pektin.
Po otevření uchovejte džem v chladu a spotřebujte jej do 14 dnů.